ZonderMeer Magazine!

januari 7th, 2012

ZonderMeer MagazineZonderMeer magazine is het eerste positieve lifestyle magazine voor iedereen die te maken heeft met een voedselallergie of voedselintolerantie. Het nieuwe magazine, welke eenmaal per kwartaal verschijnt, bevat o.a. heerlijke recepten, relevante achtergrondinformatie en tips om je fitter te voelen. Qua uitstraling neigt het naar een glossy, maar tegelijkertijd staat het met beide benen op de grond. Maak het mogelijk en wordt abonnee!

ZonderMeer MagazineHet eerste nummer van ZonderMeer Magazine is uitgegeven in November 2011 en de tweede editie is verkrijgbaar vanaf Maart 2012 bij de Jumbo Supermarkten en ook bij de Bruna winkels!

Je kunt als je echt nieuwsgierig bent geworden alvast hier een kijkje nemen! Ook kun je via deze link een proefnummer aanvragen.

ZonderMeer Magazine bevat naast veel praktische informatie over allergie en intolerantie, ook tips voor heerlijke producten met duidelijke allergie-icoontjes, inclusief verkoopadressen!

ZonderMeer Magazine glutenvrijKijk voor meer informatie op de website www.zondermeermagazine.nl en als je bij recepten kijkt vind je daar een ook een recept terug van de chocolademousse van Happyglutenfree!

Vergeet niet om iedereen in je omgeving die te maken heeft met allergie of (gluten)intolerantie te vertellen over ZonderMeer Magazine en help mee om van dit blad te kunnen blijven genieten door je op te geven als abonnee!
ZonderMeer Magazine

Share

Trackback URI | Comments are closed.