Glutenvrije workshops taart en meer

november 16th, 2010

!!! WOENSDAG 23 NOVEMBER A.S. WORKSHOP SINTERKLAAS CUPCAKES IN ALPHEN AAN DEN RIJN!!! Klik hier voor meer informatie.

Via deze site kun je je opgeven voor een workshop glutenvrije taarten maken en versieren! Leuk, lekker én gezellig creatief!

De taarten worden gemaakt op basis van amandelmeel, “gewoon” glutenvrij meel, gevuld met monchoucrème, vruchtenbavarois of chocolademousse, opgemaakt met marsepein en/of fondant, de combinaties zijn eindeloos…en vooral héél erg lekker én feestelijk!

Mocht je het leuk vinden om workshop te houden bij je thuis, stuur me dan even een mailtje via het contact formulier!

De workshop duurt ongeveer 3 uur en richt zich voornamelijk op het versieren van de taart. Een gedeelte van de te versieren taarten zijn vooraf door mij gebakken, wél wordt ter plekke tenminste één taart gebakken om te demonstreren hoe je zelf de beste taarten bakt.

De prijs per persoon is afhankelijk van je woonplaats en het aantal personen (minimaal 4 en maximaal 10). Daarnaast kan de workshop ook aan jouw wensen worden aangepast, bijvoorbeeld als je alleen een taart wil versieren en niet tijdens de workshop ook wilt bakken.

Ik stuur je graag een prijsopgave op maat!

NIEUW:
Binnenkort zal ik ook in de regio van Alphen aan den Rijn workshops kunnen aanbieden. Dit zijn o.a. workshops glutenvrije taarten versieren, muffins bakken en versieren, Canache cake maken, glutenvrij schuimgebak etc. De data zullen via mijn website worden gepubliceerd, maar vol is vol dus als je zeker wilt zijn van een plekje dan kun je je vast aanmelden via het contact formulier.

Een paar voorbeelden:

Taart

Share