Workshop Glutenvrij Brood Bakken

oktober 4th, 2013

de-dansende-boomHeb je een glutenvrij dieet en wil je graag een voedzaam glutenvrij brood leren bakken? Kom dan naar de workshop ‘Glutenvrij brood bakken’.

glutenvrij-brood-de-dansende-boomTijdens deze workshop leer je wat de basisingrediënten zijn van brood, wat het verschil is tussen glutenvrij en gewoon brood. Je maakt kennis met de verschillende glutenvrije volkoren meelsoorten en wat de belangrijkste aandachtspunten zijn bij het bakken van glutenvrij brood. Natuurlijk ga je ook zelf aan de slag en bak je samen met je medecursisten een glutenvrij brood. Het aantal deelnemers is 4-6 personen, waardoor er veel tijd is voor persoonlijke aandacht. We sluiten de workshop af met een eenvoudige glutenvrije lunch.

De workshop wordt georganiseerd door Carla Glorie, zij is diëtiste en staat voor pure, eerlijke en duurzame (natuur)voeding en is daarnaast ook Kunstzinnig Dynamisch Coach.

  • Locatie workshop: Burg. Swaanplantsoen 2, 2396 WP te Koudekerk aan den Rijn
  • Wanneer: Iedere maand, kijk voor data op de website!
  • Tijd: van 10.00 tot 13.30 uur
  • Kosten: € 45,00 inclusief eenvoudige doch voedzame gutenvrije lunch

Je kunt je direct aanmelden via het inschrijfformulier! Mocht je op deze workshop geattendeerd zijn door Happyglutenfree, vermeld dat dan even bij je aanmelding!

Share

Trackback URI | Comments are closed.