Booja Booja Paaseieren

maart 6th, 2013

booja-booja-paaseieren-glutenvrijGlutenvrije chocoladetruffels die ook biologisch, vegan en melkeiwitvrij zijn… Gezoet met rietsuiker en agavesiroop. Klinkt gezond, maar is dat ook lekker? Ja, deze truffels zijn echt heeeeeerlijk…

Voor de Pasen heeft Booja Booja de truffels in hele leuke eitjes gestopt. Al sinds negen jaar werkt de Booja Booja Company samen met getalenteerde kunstenaars uit Kasjmir, die handgemaakte en beschilderde eieren maken van papier maché. Booja Booja koopt deze unieke eieren direct van de familiebedrijfjes en betaalt daarbij een prijs, die ver boven de kostprijs ligt, zodat de families een basisinkomen hebben.

booja-booja-around-midnight-espresso-truffelsDeze handgemaakte eieren worden door Booja Booja gevuld met respectievelijk 3 Booja Booja truffels in het kleine ei (ongeveer 10cm lang) en 12 Booja Booja truffels in het grote ei (ongeveer 15 cm lang). De truffels in het ei zijn van dezelfde smaak en het ei kun je nadat alles truffels eruit zijn gesnoept leuk bewaren als bijvoorbeeld (sieraden)bewaardoosje.

Het design van de eieren is per ei uniek en bij uw bestelling zal worden gevraagd om de gewenste smaak van de truffels (bijvoorbeeld Hazelnoot Crunch of Midnight Espresso). Omdat de eieren in gelimiteerde oplage worden geproduceerd geldt op=op!

Een momentje puur genieten met Pasen!

Om te bestellen ga je naar de glutenvrije webwinkel Deliforyou!

booja-booja-paaseieren

Share

Trackback URI | Comments are closed.