Basiscursus patisserie zonder allergie – Bij Robèrt

oktober 27th, 2012

Bij RobèrtLeskrijgen in patisserie van meesterpatissier Robèrt van Beckhoven, een droom die werkelijkheid kan worden! En nu ook zonder dat je watertandend moet toekijken hoe anderen lekker genieten van de mooiste taartjes! Zelf heb ik de ‘gewone’ cursus Patisserie met heel veel plezier Bij Robèrt gedaan en alle foto’s die je ziet zijn de prachtige resultaten… Thuis kan ik nu alles zelf maken, maar dan glutenvrij!

Frambozen BombeDe ‘basiscursus patisserie zonder allergie’ heeft als belangrijkste uitgangspunt: lekkere en ook mooie patisserie maken zonder dat je er daarna ellendig door hoeft te voelen. Mee eten met taartjes en gebak die nog mooier zijn dan die je koopt! Helaas kunnen niet alle recepten geschikt worden gemaakt voor iedereen, maar je leert goede basistechnieken en vooral ook de functie van de ingrediënten in het eindproduct zodat je zelf aan de slag kunt!

Chocolade TompouceInspireren is Robèrt wel toevertrouwd en omdat hij zelf zo’n ervaren patissier is, kan hij op de meeste vragen een helder en doeltreffend antwoord geven. Ook als de vraag niet behandeld wordt in de lesstof. Vraag dus vooral alles wat je wil weten!

Doel van alle cursussen en workshops van Bij Robèrt: iedereen kan na de cursus aan de slag in eigen keuken. Zonder dure machines die aangeschaft hoeven te worden en zonder moeilijk verkrijgbare ingrediënten.

Bonbon bewaardoosje van chocoladeSommige producten kun je niet (meer) maken zonder suiker. Bijvoorbeeld karamel. In zo’n geval zal Robert de techniek wel laten zien in de cursus zodat je deze toch hebt geleerd.

De volgende ingrediënten zullen overal waar dat kan vervangen worden: ei, melk, gluten en suiker.

Chocolade droomtaartDe eerstvolgende cursus waar je je nog voor in kunt schrijven is de cursus die gehouden wordt op twee hele dagen, te weten op zondag 25 november en zondag 2 december 2012.

Wil je liever in het nieuwe jaar mee doen? Geef je dan alvast je voorkeursdag door via info@bijrobert.nl!

Wil je meer informatie over deze bijZondere cursus? Kijk dan op de website www.BijRobèrt.nl!

Mocht je via mijn website enthousiast geworden zijn over deze cursus zou ik het erg leuk vinden als mij dat laat weten en/of vermeld bij je aanmelding!

Share

Trackback URI | Comments are closed.