Basiscursus glutenvrij bakken!

januari 8th, 2013

olivias-bakery-logoBij Olivia’s Bakery worden regelmatig glutenvrije workshops op diverse niveaus gegeven in Schiedam

Een cursus voor iedereen die nu echt wil leren bakken is bijvoorbeeld de Basiscursus Glutenvrij Bakken. Je leert om verschillende taarten en cupcakes zelf te bakken zonder dat daar een bakmix uit winkel aan te pas komt! Dit garandeert een ongebruikelijke combinatie; ongekend lekker en heel gezond. Aan de andere kant ook erg gemakkelijk omdat we verse ingrediënten gebruiken die je toch bijna altijd in huis hebt.

olivias-bakery-diverse-taartjesBinnen de drie uur durende cursus worden enkele goed bewaarde geheimen onthuld en worden vijf verschillende deegsoorten besproken (gistdeeg, beslag, zanddeeg,biscuit, pannenkoekendeeg) en gaan we met drie verschillende soorten aan de slag.

Olivia´s Bakery zorgt voor alles wat nodig is om er een geslaagde dag van te maken waarvan je thuis nog met anderen zult kunnen nagenieten wanneer je de zelfgebakken lekkernijen aansnijdt.

Alle deelnemers krijgen na afloop van deze unieke cursus een certificaat van deelname en een verzamelmapje waar van af nu de keukengeheimen en recepten in bewaard kunnen worden.

AANMELDING EN MEER INFO VIA olivia@OliviasBakery.com

Alle producten die we in de cursus gebruiken zijn glutenvrij en eventueel, afhankelijk van de deelnemers zelfs lactosevrij en / of suikervrij. Dat is waar Olivia´s Bakery voor staat; gezond genieten, niet beperkt door intoleranties.

Wacht niet en schrijf je nu in, succes verzekerd!!!

Share

Trackback URI | Comments are closed.