Aspergehof!

april 22nd, 2013

Op aanstaande zaterdag 27 april wordt door Aspergehof Noordam een OPEN DAG georganiseerd om de start van het nieuwe asperge-seizoen te vieren! Het is een geweldige dag met diverse proeverijen: wijn, asperges (bereid door topkoks!) maar ook de glutenvrije lekkernijen van Deliforyou, Olivia’s Bakery en The Secret Ingrediënt!

Wat zegt Aspergehof Noordam hier zelf over: ‘Mag het iets avontuurlijker in de keuken? Probeer de asperge dan eens te bakken. Of te frituren! Om u op weg te helpen bezoek dan op zaterdag 27 april de open dag bij Aspergehof Noordam. Tijdens de open dag laten de chefkoks zien hoe veelzijdig de asperge is. De lekkerste recepten en koksgeheimen worden die dag onthuld, wordt u aspergekenner tijdens de rondleiding, of laat u verleiden tijdens kleine proevereitjes door de andere streekproducten.’

Het is een fantastisch leuke dag die ieder jaar enorm druk wordt bezocht, dus heb je zin in glutenvrije hapjes en lijkt je het ook leuk? Kom dan zaterdag even kijken van 09:00 tot 17:00 staat de koffie en thee klaar en kun je zelfs een heerlijk wijntje proeven, of wat dacht je van vers gerookte zalm… Tot zaterdag?

Aspergehof Noordam
Boddens Hosangweg 63
2481 KX Woubrugge
Tel. 0172 518236

www.aspergehofnoordam.nl

Share

Trackback URI | Comments are closed.