Over mij

oktober 17th, 2010

Nathalie van den Berg Na ongeveer 20 jaar geleefd te hebben met de meest uiteenlopende klachten is bij mij in 2007 de diagnose Coeliakie gesteld.

Het eerste jaar was vooral vallen en opstaan, maar nu heb ik de balans gevonden en geniet ik van een “happy gluten free” leven vol heerlijke recepten. Iedereen zou hiervan moeten kunnen genieten, glutenvrij dieet of niet!

Mijn passie voor koken is groter dan ooit en ik geniet met volle teugen van de meest uiteenlopende gerechten. En dat is wel eens anders geweest!

Deze website ben ik gestart, zodat ik mijn ervaringen en recepten kan delen met iedereen en ook om wijzer te worden van ervaringen van anderen!

Daarnaast heb ik een praktijk voor Orthomoleculaire Therapie en Natuurvoeding in Alphen aan den Rijn en Roelofarendsveen om Het Belang Van Voeding onder de aandacht te brengen en hiermee mijn cliënten te begeleiden naar een optimale gezondheid.

Laat graag een berichtje achter via het contact formulier, ik vind het leuk om te lezen hoe anderen mijn website, maar ook het glutenvrije leven ervaren!

Succes met de mooie en avontuurlijke reis in de glutenvrije wereld!

Nathalie van den Berg

Share